Snel zakelijk geld

Heb je een plotselinge tegenslag? Of een buitenkansje? Heb je hier geld voor nodig? Geld wat niet op je bankrekening staat? Dan is het natuurlijk belangrijk om snel zakelijk geld te krijgen. Snel en zakelijk geld lenen zijn echter geen perfecte combinatie. Hoe kun je dit toch mogelijk maken? Laten we naar een aantal opties kijken.

Drie manieren om snel zakelijk geld te lenen

Laten we een aantal sterke manieren bekijken om snel geld te krijgen voor je bedrijf.

  1. Kijk hoeveel zekerheden je hebt in je bedrijf en of je deze kunt verpanden.
  2. Factoring van je uitstaande nota’s
  3. Zakelijk krediet aanvragen

Wanneer je een grote bedrijfsvoorraad hebt, een bedrijfspand met overwaarde of een autovloot dan is het vaak mogelijk om deze te verpanden. Je kunt op die manier snel geld lenen.

Ook is het mogelijk om je uitstaande nota’s om te zetten naar cash geld. Je verkoopt eigenlijk je vorderingen aan een factoringsbedrijf welke vervolgens zorgt voor extra cash flow in je business. Natuurlijk staat hier wel een vergoeding tegenover.

Uiteraard kun je ook een zakelijk krediet aanvragen bij een bank of geldverstrekker. Het is een traditionele manier om geld te lenen. Het kan soms snel gaan. Echter dan zal je goede cijfers moeten hebben plus zekerheden.

Nummer drie is dus wel goed, maar niet altijd snel. Laten we er daarom nog eentje bij doen: Het verkopen van oude en overtollige voorraden. Wanneer je zaken in je bedrijf hebt welke je nooit gebruikt is het slim om deze gewoon direct te gaan verkopen. Knal ze de deur uit en maak er cash geld van. Het is zo mogelijk om snel geld te krijgen. Het is echter afhankelijk van hoeveel korting je wilt geven en ook hoeveel spullen je hebt.